Senior Coordinator Fuel Supply & Administratie

Bij de Defensie Pijpleiding Organisatie zorgen we ervoor dat vliegvelden worden voorzien van brandstof. Dat doen we 24 uur per dag en 7 dagen per week, via een stelsel van pijpleidingen en installaties door heel Nederland. En niet alleen voor militaire vliegvelden. Zo is Schiphol onze grootste afnemer van kerosine. Met jouw kennis van raffinage en olieproducten draag jij bij aan een efficiënte en veilige aanvoer van brandstof.

Binnen het team van de Defensie Pijpleiding Organisatie versterk jij als senior coördinator van de stafgroep Fuel Supply en Administratie onze sectie Operatien en Instandhouding. Dankzij jouw interesse in brandstoffen en transport via pijpleidingen, zorg jij ervoor dat het vliegend materieel van Defensie van brandstof wordt voorzien.

De sectie Operatien en Instandhouding verzorgt de inname, het transport, de opslag en aflevering van vloeibare brandstoffen. In jouw rol binnen deze sectie draag je bij aan het opstellen van het operationele verpompingsprogramma. Ook ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve werkzaamheden bij het financieel beheer, waaronder de inventaris- en magazijnadministratie en productaccounting

In jouw werk ben je resultaatgericht en bewust van je omgeving. Dat is belangrijk, want je bent verantwoordelijk voor het opstellen van procedures en handboeken. Tot slot geef je leiding aan de stafgroep Fuel Supply en Administratie, waarbij jouw ervaring op dit vlak goed van pas komt.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op technisch gebied, bij voorkeur op het vlak van chemische technologie.
 • Je hebt kennis van raffinage en olieproducten.
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt ervaring in leiding geven.
 • Je legt en onderhoudt makkelijk contacten en weet goed te communiceren met je collega’s, ook die van de andere afdelingen, en met derden.
 • Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken.
 • Je kunt goed werken onder druk en bent nauwkeurig.
 • Je bent een open persoonlijkheid die zich makkelijk in de organisatie en haar omgeving beweegt.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salaris: €2600,- tot €4123,- bruto per maand
Dienstverband: Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)
Uren per week: 38 uur per week

Salarisomschrijving

Het salaris is gebaseerd op een 38-urige werkweek.

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 6,4%, de zogeheten dertiende maand. Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 75% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer.

Bijzonderheden

 • Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
 • Een veiligheidsonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
 • De vacature wordt zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgt de interne kandidaat de voorkeur.
Deel deze pagina