Werken bij

Wil jij ervoor zorgen dat het vliegend materieel van Defensie voorzien wordt van brandstof en wil jij deel uitmaken van het team van de Defensie Pijpleiding Organisatie (DPO)?

We opereren landelijk en je werkt vanuit het hoofdkantoor in Den Haag, of vanuit één van de locaties in Nederland. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die net zo ambitieus zijn als wij. Vooral op het gebied van techniek (in het bijzonder procestechniek, elektrotechniek, instrumentatie en werktuigbouwkunde) hebben we regelmatig vacatures, op zowel mbo-, hbo- als wo-niveau. Houdt ons aanbod van vacatures dus goed in de gaten.

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

Bovenstaande vacature(s) is/zijn momenteel binnen DPO beschikbaar. Staat jouw gewenste functie er nu niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie naar: P&OServicedesk@dpo.mindef.nl

Veiligheidsonderzoek

Als je solliciteert naar een baan bij Defensie stelt de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst een veiligheidsonderzoek in naar je. Doel ervan is om vast te stellen of je je verplichtingen bij de overheid onder alle omstandigheden getrouw zult vervullen. Er wordt onder meer nagegaan of je ooit met Justitie in aanraking bent geweest en of je je bezighoudt met activiteiten die de veiligheid van de Staat kunnen schaden. De MIVD begint doorgaans pas met het veiligheidsonderzoek nadat de overige selectie-onderdelen van je sollicitatieprocedure zijn afgerond, zoals eventuele medische en psychologische testen.

Download PDF
Deel deze pagina